10 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'den bomba asgari ücret tahmini! 5 haneli rakam telaffuz etti

Selçuk Geçer'den bomba asgari ücret tahmini! 5 haneli rakam telaffuz etti

Ekonomi piyasalarında farklı bir yere sahip olan Selçuk Geçer, asgari ücret hakkında beklentilerin 10 ila 11 bin lira arasında olduğuna vurgu yaparak, EYT’nin de ‘takır takır’ geldiğini ifade etti. İşte tüm detaylar...



ARABA YÜKSELECEK KONUT ÇAKILACAK
Araba ve konut fiyatlarındaki artış vatandaşa zor zamanlar yaşatırken hükümet bu durumun önüne geçmek adına 6+6 kuralını devreye soktu. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, küresel çapta yaşanan üretim sorunlarının da hesaba katılması gerektiğini ifade ederken aynı zamanda kıtlık ekonomisinin de yaklaştığı demir, alüminyum, çip üretiminin azalmasına değinildi. Geçer, TOKİ projesinde seçime yönelik bir adım olduğunu söyledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön