27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den bomba asgari ücret tahmini! 5 haneli rakam telaffuz etti

Selçuk Geçer'den bomba asgari ücret tahmini! 5 haneli rakam telaffuz etti

Ekonomi piyasalarında farklı bir yere sahip olan Selçuk Geçer, asgari ücret hakkında beklentilerin 10 ila 11 bin lira arasında olduğuna vurgu yaparak, EYT’nin de ‘takır takır’ geldiğini ifade etti. İşte tüm detaylar...



Asgari ücrete 2023’te yapılacak olan zamla alakalı bir süreden beri tartışma ve ihtimaller üzerinden varsayım yapılmakta.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, asgari ücret hakkında beklentilerin 10 ila 11 bin lira arasında olduğuna dikkat çekerek, EYT’nin de ‘takır takır’ geldiğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön