07 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerde ekonomi nedeniyle AK Parti hükümetini eleştiren Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 19 TL olduğunu söyledi.



Dış ticaret açığının gittikçe aç arttığını belirten Selçuk Geçer, yüzde 100 dolar patlamasına hazır olun uyarısı yaptı.

İthalat ile ihracat arasındaki makas artıyor

Dış ticaretin Temmuz ayı itibariyle 1,7 milyar dolara geldiğini söyleyen Selçuk geçer, geçen aydan bu yana yüzde 147'lik bir artış olduğunu söyledi. Faizlerin indirilmesine rağmen enflasyonun düşmediğini dile getiren Selçuk Geçer, hükümetin doları düşürerek ihracatı artırmaya çalıştığını iddia etti. Selçuk Geçer'in iddiasına göre ise bu durumun doğru çıkması mümkün değil. Selçuk Geçer ayrıca ithalat ile ihracat arasındaki makasın her geçen gün arttığını belirtti.

Selçuk Geçer den dolarla ilgili çılgın iddia!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Ekim 2022 tarihinde saat 19.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 19 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön