05 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'den gündeme bomba gibi düşen dolar ve altın yorumu: Direkt rakam verdi!

Selçuk Geçer'den gündeme bomba gibi düşen dolar ve altın yorumu: Direkt rakam verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseleceği seviyeyi paylaştı ve yatırımcılara "hazır olun" uyarısında bulundu.



Altın ve Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, kişisel YouTube hesabından video yayınlayarak gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

On binlerce yatırımcının izlediği yeni videoda doların çıkacağı seviyeyi paylaşan deneyimli ekonomist, Türkiye'nin berbat bir dönemden geçtiğini savundu.

Geçer, dolar bozdurmayı düşünen yatırımcılara da "dikkatli olmanız gerekiyor" şeklinde uyarı yaptı.

Gram altın fiyatlarına da değinen Selçuk Geçer, yayınında şu ifadelere yer verdi: 

Selçuk Geçer den gündeme bomba gibi düşen dolar ve altın yorumu: Direkt rakam verdi!

DOLARDA 19 LİRAYA HAZIR OLUN

"Brent petrol fiyatları yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya-Ukrayna krizi bitmedi. Bir de Çin'den kapanmalar başladı. Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı. Dolarda 19 liraya hazır olun. "


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön