04 / 05 / 2024

Selçuk Geçer’i duyanlar şaştı kaldı! İşte doların göreceği rakam


Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Geçer, doların 40 TL olacağını iddia etti.



Dolar piyasaları ile ilgili açıklamalar yapan ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yükselişinin önünün alınamayacağını iddia etti. Geçer'in tahminlerine göre dolar yükselişi durmayacak ve 40 TL'ye kadar yükselecek.

Selçuk Geçer’i duyanlar şaştı kaldı! İşte doların göreceği rakam

Türkiye piyasalarındaki reel sektör dolar kuru için 28 TL üzerinde olduğunu belirten ve ihracat yapan iş insanlarının bu dolar kurunun tabelaya yansımaması nedeniyle şikayetçi olduğunu belirten Selçuk Geçer aynı zamanda bu durumun doların yaşadığı yükselişin piyasalara ve birçok sektöre olumsuz yansımalara yol açtığını belirtti. Eninde sonunda bu yükselişin tabelaya yansıyacağını belirten Selçuk Geçer bu nedenle dolara yatırım yapan kişilerin satış yapmamasını ve ellerinde tuttukları dolara sahip çıkarak beklemesini söyledi. Aynı zamanda seçim sonrasında dolarda görülen yükselişin süreceğini de belirten Selçuk Geçer yatırımcılara panik satışları yapmamalarını tavsiye etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön