18 / 05 / 2024

Selçuk Geçer’i duyanlar şaştı kaldı! İşte doların göreceği rakam


Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Geçer, doların 40 TL olacağını iddia etti.



Dalgalanmalar Sizi Şaşırtmasın Sakın Elinizdeki Doları Satmayın

Selçuk Geçer yapmış olduğu açıklamada döviz piyasasında yaşanan dalgalanmaların yatırımcıları şaşırtmaması gerektiğini ve panik yaparak ellerindeki dolarları satmamaları gerektiğini özellikle vurguladı. Dalgalanmalar nedeniyle bazı yatırımcıların panik yaparak ellerindeki doları hemen elden çıkarmayı istediğini ve bunun yanlış olduğunu belirten Selçuk Geçer döviz konusunda uzun vadeli yatırım stratejileri yapılması gerektiğini belirtti. Bunu başaran yatırımcıların uzun vadede dolar yatırımları nedeniyle büyük kazançlar elde edeceğini belirten ünlü ekonomist seçim sonrasını işaret etti.

Selçuk Geçer’i duyanlar şaştı kaldı! İşte doların göreceği rakam

Dolar kurunun uzun süre aynı seviyede kalmasının ardından kısa süre önce yükselişe doğru hareketlenmeler başlamıştı. Sürekli dalgalanmaların olduğu döviz piyasasında uzun vadede dolar kurunun daha da yükselmesi bekleniyor. Bu konuda açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer dolara yatırım yapanların mutlaka doları ellerinde tutmaları gerektiğini ifade ediyor. Selçuk Geçer tarafından yapılan tahminlere göre dolar kuru yükselişini sürdürecek ve seçim sonrasında aşırı bir şekilde yükselerek 36 TL ile 40 TL seviyesine kadar çıkacak..

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Mart 2023 tarihinde saat 22.32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,92 Türk Lirası, Euro 19,97 Türk Lirası, altının gramı ise bin 103 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Emekliye müjde! 7000 TL ek ödeme... İşte detaylar!

Bir yıl ödemesiz 100 bin TL kredi! Devlet bankaları yardıma koştu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön