12 / 05 / 2024

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin TL'ye kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı son dakika paylaşımında selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'ler için KOSGEB Acil Destek Kredisi'ni hızla devreye aldıklarını kaydederek, "Felaketten etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi afetlerden korusun." diye konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı son dakika paylaşımında söz konusu krediye ait kar payı veya faizinin tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağı belirtti.

Peki Acil Destek Kredisi Programı ile ilgili detaylar nedir? Acil Destek Kredisi Programı hangi illerde verilecek? Acil Destek Kredisi Programı kimlere ödenecek? İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Peki Acil Destek Kredisi Programı ile ilgili detaylar nedir? Acil Destek Kredisi Programı hangi illerde verilecek? Acil Destek Kredisi Programı kimlere ödenecek? İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Acil Destek Kredisi Program detayları 2023

Anadolu Ajansı muhabirinin Bakanlık yetkililerinden almış olduğu bilgiye göre, Acil Destek Kredisi Programı, 2023 yılı içerisinde yaşanan aşırı yağışlardan etkilenmiş olan Zonguldak, Bartın, Samsun, Düzce, Ordu, Kastamonu ve Sinop'taki işletmeler için geçerli olacak.

Yine verilen detaylara göre, anaparası banka kaynaklarından karşılanmak üzere kullandırılacak kredilerde işletme başına azami limit 2022 yılı net satış hasılatı 300 bin TL'nin altında olan işletmeler için 200 bin Türk Lirası olarak sağlanacak.

Yine paylaşılan detaylara göre, söz konusu şehirlerde 2022 yılı net satış hasılatı 300 bin Türk Lirası ve üstünde olan KOBİ'ler için ise 300 bin Türk Lirası kredi kullandırılabilecek.

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Türkiye’de işsiz sayısı 8 milyon 567 kişiye ulaştı!

SON DAKİKA! Aile Bakanlığından müjde! Aile Destek yeni ay ödemeleri hesaplara yattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön