29 / 04 / 2024

Selenium Twins'te 500 bin dolara!

Selenium Twins'te 500 bin dolara!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından 'Üst düzey yaşam" kriterlerine göre tasarlanan Selenium Twins, Fulya'da, İstanbul'un tam merkezinde seçkin bir yaşam sunuyor



Projenin adı: Selenium Twins
Projenin lokasyonu: Beşiktaş - Fulya
Yapan şirket: Aşçıoğlu İnşaat
Satış pazarlama sorumlusu: Kaan Yılgün GÜNER
İnşaata başlama tarihi: 2006 Ocak
İnşaatı bitirme tarihi: 2009 Nisan
Toplam arsa: 31 dönüm
Toplam inşaat alanı: 163 bin metrekare
Sosyal donatılar:  Selenium Twins'te açık ve kapalı yüzme havuzu, özel tasarım 650 metrekare lobi, squash, tenis kortu, A blok roof katta panoramik İstanbul manzaralı fitness center, B blok roof katta cafe&bar, çocuk oyun alanı, Sanitas SPA, kapalı otopark, misafir otoparkı, kuru temizleme ve business center bulunuyor. Projenin sosyal tesislerini sadece konut sahipleri kullanabiliyor.
Satılabilir alan: 42 bin metrekare
Konut sayısı: 240
En düşük ve en yüksek konut alanı: 95 metrekare – 575 metrekare
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı:8 bin $  
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı? 6 bin - 10 bin $
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı? 500 bin $ - 5 milyon $
Projedeki binaların kaç yükseklikleri: 35 kat
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 1.000 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: 41 yıllık inşaat deneyimi olan Aşçıoğlu İnşaat, dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji ne ise Selenium Twins'te o malzemeleri kullanıp Türkiye'nin en konforlu, kaliteli, sağlam rezidansını yaparak ülkenin gelişmişliğine de katkıda bulunuyor. 'Üst düzey yaşam" kriterlerine göre tasarlanan Selenium Twins, Fulya'da, İstanbul'un tam merkezinde seçkin bir yaşam sunuyor. Projenin bir başka benzersiz özelliği de, sosyal tesislerine dışarıdan üye alınmayıp sadece daire sahipleri ve misafirleri tarafından kullanılacak olması.
Projede anneler için ne düşünüldü: En merkezi lokasyonlarından birinde konumlandırılmış olan proje anneler açısından çok ideal. Ayrıca proje dahilinde panaromik İstanbul manzaralı fitness centerı, SPA' ve masaj odalarında anneler keyifli zaman geçirebilirler. 
Projede babalar için neler var: Babalar için ise günün yorgunluğunu ve iş stresini atmaları için bilardo ve oyun salonları bulunuyor. 
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için çocuk oyun odası ve çocuk parkı mevcut.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Atanur Koleji 1 km, Bingül Erdem Lisesi 500 m, Beşiktaş Anadolu Lisesi 1 km
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: 200 m uzaklıkta İstanbul Cerrahi Hastanesi bulunuyor. Ayrıca projeye 100 m uzaklıkta bu ay tamamlanması planlanan Acıbadem Hastanesi yer alıyor.
En yakın alışveriş merkezi: Cevahir 1 km mesafede. Projenin içinde Real Hipermarket, Media Markt, food court alanları ve kültür merkezi bulunuyor.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Atatürk Havalimanı 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı 40 km uzaklıkta
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: E-5 1,5 km, TEM 6 km mesafede.

www.ascioglu.com
0212 215 55 63

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön