02 / 05 / 2024

Sema Pekdaş: Alsancak'ın aydınlatma sorunu çözülecek!

 Sema Pekdaş: Alsancak'ın aydınlatma sorunu çözülecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hem iş hem eğlence merkezi Alsancak'ta aydınlatmanın yetersiz olduğunu belirterek, "Her gittiğim yerde vatandaşlardan bu konuda şikayet alıyorum bizim aydınlık kentler yaratmamız gerekiyor" dedi.




Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hem iş hem eğlence merkezi Alsancak'ta aydınlatmanın yetersiz olduğunu belirterek, "Her gittiğim yerde vatandaşlardan bu konuda şikayet alıyorum. Sokak ve mahalleler karanlık. Oysa bizim aydınlık kentler yaratmamız gerekiyor" dedi.


Pekdaş'ın Alsancak'ın muhtarlarıyla Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantıya TEDAŞ ve İZBETON temsilcileri de katıldı. Alsancak'ın en önemli sorununun cadde ve sokakların yeterli aydınlatılmaması olduğunu ifade eden Pekdaş, gereken önlemleri alacaklarını söyledi. 

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki seyyar ve işportacılara karşı Büyükşehir zabıta ekipleriyle ortaklaşa düzenledikleri operasyonların devam edeceğini belirten Pekdaş, "Sorun tümüyle çözülene dek sıkı denetimler sürecek. Ayrıca eğlence mekanlarının yoğun olduğu sokaklarda gürültü ölçümleri yaptık. Sınıra uymayan işletmelere para cezası kestik" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön