29 / 04 / 2024

Şener Akkan: Dönüşümle inşaat sektöründeki büyüme çift hanelere çıkacak!

Şener Akkan: Dönüşümle inşaat sektöründeki büyüme çift hanelere çıkacak!

Bursa İnşaat 16 Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Akkan, "Türkiye'nin çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle inşaat sektöründeki büyüme çift hanelere çıkacaktır" ifadelerini kullandı...



Bursa İnşaat 16 Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Akkan, "Türkiye'nin çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle inşaat sektöründeki büyüme çift hanelere çıkacaktır" dedi.
İnşaat 16 Grubu Derneği 2013-2014 sezonunda gerçekleştireceği çalışmaları ile ilgili toplantısını dernek binasında, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda inşaat sektörünün hâlihazırdaki durumu değerlendirilirken İnşaatl6 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, Türkiye ekonomisiyle ilgili son dönemde art arda gelen iyi haberlerin umut verici olduğunu söyledi. Türkiye'nin ekonomik anlamda iyi bir noktada olduğunu ve daha iyi noktalara gelmemesi için hiçbir neden bulunmadığını dile getiren Akkan "Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektöründe etkili bir büyüme sağlayacak. İstikrarın sürmesiyle birlikte ve Türkiye'nin çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle de sektördeki büyüme çift hanelere çıkacaktır." dedi.

DOĞAYA ZARAR VERMEDEN...

İnşaat ve yapı sektöründe Bursa'da önemli çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Akkan, yeni yılda sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini ve bu bağlamda bir kent ormanı oluşturmak istediklerini dile getirdi. Akkan "Çalışmalarımızı doğanın güzelliklerine, en önemlisi yeşile dokunmadan yapıyoruz. Bu kapsamda bir kent ormanı projemiz var. Biz de derneğimizin ismiyle bir orman oluşturmak istiyoruz. Yeni yılda sosyal sorumluluk projeleriyle etkin bir dernek olmaya çalışacağız." dedi.


Bursa Kent

Geri Dön