29 / 06 / 2024

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.



Müzik tutkunlarının can attığı derinlik ve drama​Sevilen bir klasiği en iyi özelliklerini korurken geliştirmek HD 660S2'nin sıcak bas özellikleri, ipeksi pürüzsüz tiz performansı ve alamet-i farikası vokal varlığı ile mükemmel bir şekilde birleşerek, herhangi bir enstrüman parçasının tınısının ve benzersizliğinin öne çıkmasını sağlar.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

HD 660S2, tüm frekans spektrumunda iyileştirilmiş dönüştürücü hava akışı ve iyileştirilmiş ses bobini sayesinde rafine bir dinleme deneyimi sunar. Gürültülü timpani kreşendolarından titreşimli EDM artışlarına kadar, en seçici müzik tutkunları bile düşük frekanslı pasajların derinliğini ve nüansını fark edecek ve her tür müziğe dramatik bir hava katacaktır. Nihayetinde, dinleyiciler, serinin bilinen geniş ayrıntılarından ödün vermeden daha derin, daha net bas ile tedavi edilir. Ses bobininin ağırlığını azaltarak, dürtü yanıtı gelişir ve hiper-gerçekçi dokuları herhangi bir performans reprodüksiyonunda ön plana çıkarır. Belirli tepe noktaları ve çukurlar arasındaki mesafeleri azalttığı için genel deneyim, orijinal HD 660S'den daha yumuşak ve daha sıcaktır. Genel empedans, HD 600 ve HD 650'ninkiyle eşleşir,

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı


Geri Dön