03 / 05 / 2024

Seydikemer Yüksel Özden Caddesi bayrama hazır!

Seydikemer Yüksel Özden Caddesi bayrama hazır!

Seydikemer'de göreve gelir gelmez, özellikle ulaşımla ilgili önemli hizmetlere imza ataıı Başkaıı Yakup Otgöz, Yüksel Ozdeıı Caddesinde devam eden genişleme ve parke çalışmalarının Kurban Bayramına kadar tamamlanacağım müjdeledi.



Seydikemer'de göreve gelir gelmez, özellikle ulaşımla ilgili önemli hizmetlere imza atan Başkan Yakup Otgöz, Yüksel Özden Caddesinde devam eden genişleme ve parke çalışmalarının Kurban Bayramına kadar tamamlanacağını müjdeledi. 


Seydikemer'de İnönü Caddesi (Kadıköy Yolu)'ndan sonra şimdi de Prof. Dr. Yüksel Özden Caddesi (Fethiye Yolu) yakın bir zamanda ulaşıma açılıyor. 


Yüksel Özden Caddesindeki yol yapım çalışmaları yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, "Halkımız içme suyu çalışmaları yüzünden çok büyük bir yol sorunu yaşadı. 

Seçimlerin de araya girmesi yol yapım sürecini uzattı. Bizler seçim sonrasında bir yandan kurumsallaşma ile bir yandan da acil yol sorunları ile uğraştık ki yayla yollarının neredeyse tamamını iyileştirdik" dedi. 


Otgöz "Bizim için en önemli olan Seydikemer merkezin özellikle ana yoları idi. Kadıköy Yolunu ulaşıma açtık ve vatandaşlarımızın yoğun bir memnuniyetiyle karşılaştık. 

Ardından Fethiye Yolu diye bilinen Yüksel Özden Caddesi'nde imar planına göre genişleme çalışması yaptık. Tabi Kadıköy Yolunda olduğu gibi altyapı yağmur suyu drenaj hattını döşemeden parke çalışmasına başlamadık. İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası Önüne kadar olan yol yapım çalışması Kurban Bayramına tamamlanacak. İlçe merkezimizin girişleri köy görünümünden uzaklaşacak" dedi.

 

2.BULVAR'A DÖNEER KAVŞAK 


Yapılan parke çalışmaları hakkında rakamsal verileri de paylaşan Başkan Yakup Otgöz, bin 100 metre uzunluğundaki Yüksel Özden Caddesi'ne 15 bin metrekare parkenin yanı sıra 5 bin 600 metre bordur kullanılacağını ve bunun yanı sıra kaldırımlar için de 2 bin 200 metrekare kilit parke kullanılacağını söyledi. Yüksel Özden Caddesi üzerinde köprü projesinin de yer aldığı ve 2. 

Bulvar adıyla bilinen noktaya döner kavşak yapılırken; Menekşe Mahallesi'ndeki bazı imar yolları da düzenlemeden geçirilip, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önüne kadar kilit parke gerçekleştirildi. 


Fethiye Güncel


Geri Dön