04 / 05 / 2024

SGK resmen açıkladı! Milyonlara erken emeklilik müjdesi geldi! 

SGK resmen açıkladı! Milyonlara erken emeklilik müjdesi geldi! 

Türkiye'de emekli olabilmek için  yaş şartının, sigortalılık süresi şartının ve prim ödemesi şartının yerine getirilmesi isteniliyor. Peki, söz konusu şartlar sağlanmadan emeklilik mümkün mü? İşte erken emeklilik için gereken formüller...



Ülkemizde iş hayatında uzun süre çalışmış her vatandaşın en büyük hayali erken emekli olabilmek. Ancak SGK’dan emekli maaşı alabilmek için yerine getirilmesi gereken şartlar bulunuyor. Türkiye'de emekli olabilmek için  yaş şartının, sigortalılık süresi şartının ve prim ödemesi şartının yerine getirilmesi isteniliyor. Peki, söz konusu şartlar sağlanmadan emeklilik mümkün mü? 

 SGK resmen açıkladı! Milyonlara erken emeklilik müjdesi geldi! 

İşte erken emeklilik için gereken formüller...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön