16 / 05 / 2024

SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

 SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenli olarak ödenen yardımlara ilişkin açıklama gerçekleştirildi. Yardımlar başvuruya gerek olmadan direkt hesaplara yatacak.



YENİ DOĞUM YAPMIŞ ANNELERE DE ÖDENİYOR

SGK, 2022 yılında da sigortalı yeni doğum yapmış anneye ödeme yapıldığını açıkladı. Emzirme Ödeneği adı verilen ödenekle birlikte doğum yapması halinde sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması halinde sigortalı erkeğe para veriliyor

Diğer yandan, yapılan resmi açıklamaya göre hizmet akdine tabi ya da kendi adına ve hesabına yaptıkları çalışmalarından dolayı gelir veya aylık alan kadına ya da gelir veya aylık alan erkeğin sigortalı olmayan eşine emzirme parası veriliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön