29 / 04 / 2024

SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

 SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenli olarak ödenen yardımlara ilişkin açıklama gerçekleştirildi. Yardımlar başvuruya gerek olmadan direkt hesaplara yatacak.



Türkiye'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik devlet tarafından çeşitli miktarlarda yardımlar uygulanıyor. Bu yardımlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu yardımları. Milyonlarca vatandaşın beklediği bu yardımla ilgili resmi açıklama da geldi.

GERİ ÖDEMESİZ MADDİ DESTEK SAĞLANIYOR 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ihtiyaç sahibi olan sigortalılara ve onların yakınlarına geri ödemesiz maddi desteklerde bulunmaya devam ediyor. Kurum tarafından bir ödeme açıklaması daha yeni doğum yapmış kadınlar ve onların eşleri için geldi. Yardım paraları Temmuz ayında da verilmeye devam ediyor. Bu parayı almak için ise başvuru yapmaya gerek yok. Devlet parayı otomatik olarak ödüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön