28 / 07 / 2024

SGK’da birikmiş paranız olabilir. Kafanızı duvarlara vurmayın! Hemen kontrol edin! Kontrol sayfası bu haberde!

SGK’da birikmiş paranız olabilir. Kafanızı duvarlara vurmayın! Hemen kontrol edin! Kontrol sayfası bu haberde!

SGK’da biriken paralarınız çekilmediği zaman devlete aktarılıyor. Bu yüzden hesabınızı takip etmeniz gerekiyor. Nasıl kontrol edileceğine ilişkin detaylar haberimizde...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


SGK’DA PARA BİRİKEBİLİR 

Uzmanlar, vatandaşların haklarını yeteri kadar bilmediğini, örneğin bir kişinin yakını öldüğünde ölüm parası hakkının doğduğunu, bu konuda çoğu kişinin ayrıntıları bilmediğini söyleyerek insanları konuyla alakalı uyarıyor.

Ayrıca uzmanlar ölüm parasını en büyük evladın çekebileceğini ama evlatların da hesaplarına tek tek aynı oranın yatırıldığını, bu paranın bir bankaya ya da PTT’ye bir ödeme emri şeklinde geldiğini, araştırılmadığı halde bir süre sonra ödemenin iptal olacağını söylüyor.

Eğer siz de size ait hak edilmiş bir parayı almak istiyorsanız, takibini yapmanız gerekiyor. Aynı zamanda, ölüm parası gibi ölen babanın maaşlarını alan kız çocukları evlenirken çeyiz parası ödemesi de alabiliyor. Çok bilinmeyen bir başka ödeme de yeni doğum yapan çalışanlara ödenen süt parası ve bakıcı parası veya geçici iş görmezlik gibi ödemeler olduğu biliniyor.

SGK’da birikmiş paranız olabilir. Kafanızı duvarlara vurmayın! Hemen kontrol edin! Kontrol sayfası bu haberde!

PARALAR NASIL TAKİP EDİLEBİLİR?

Öncelikle T.C. kimlik numaranız ile e-Devlet internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında arama çubuğuna “SGK Şahıs” yazarak aratmanız gerekiyor. Dört adet kaydın çıkacağı ve bu kayıtlardan en aşağıdaki yani “SGK Şahıs Ödemeleri Sorgulama” bölümüne girmenizin gerektiği belirtiliyor. Eğer adınıza biriken ödeme varsa burada görüneceği, açılan sayfada ödeme ve yardımların çıkacağı ve mutlaka belli aralıklarla bu şekilde sorgulama yapmanız gerektiği vurgulanıyor.

Bu bağlantıya tıklayarak şahıs ödemelerinizi sorgulayabilirsiniz.

SGK’dan öyle bir yardım yapılıyor ki! Maaşlarının 24 katına kadar destek veriliyor! Bu parayı hemen alın!

Vergi ve SSK borcu olanları ümitlendirecek gelişme! Bu haberi alanlar resmen zevkten dört köşe oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön