13 / 05 / 2024

Sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek?

Sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek?

Sıfır araçlarda matrah düzenlemesi yapıldı. Peki sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek? İşte düzenlemeyle ilgili detaylar...



300 bin Türk Lirası'ndan düşük otomobilleri dahil eden bu ÖTV diliminde Aralık ayının ilk günlerinde 20’nin altına düşen model sayısı, 1’e düşmüştü. 20 Aralık günü kurdaki düşüşün ardından model sayısı 5’e yükseldi. Fakat sektör yetkilileri, maliyet yükselişleri ve enflasyon sebebiyle bu araçların da yüzde 50 bareminde kalamayacağından endişeleniyordu.

Sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek?

Otomotivde ÖTV düzenlemesi: Matrah limitleri değiştirildi!

2.el online oto pazarında 1,6 milyon araç satışı gerçekleşti!

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön