10 / 10 / 2024

Şile Orman İşletmesi, bina yapımı karşılığı arsa trampa edecek!

Şile Orman İşletmesi, bina yapımı karşılığı arsa trampa edecek!

Tahmini bedeli 2 milyon 548 bin 599 TL olan ihalenin geçici teminatını, ihaleye katılacak olanların kendi belirleyecekleri fiyat üzerinden yüzde 10dan az olmamak şartı ile ilgili bankalara yatıracak...




Şile Orman İşletme Müdürlüğü, idare binası ve kompleksi yaptırılması karşılığında taşınmaz mal trampası için ihale düzenledi.

Şile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul Şile Kumbaba yolu  Mevkiindeki orman alanında yaklaşık 3 bin 870 metrekare inşaat alanı bulunan bir adet dört katlı idare binası ve üç adet üçer katlı lojman binaları ile Şişli Maslak Mahallesi Fatih Ormanı Kampüsü alanında kalan 658 metrekarelik arsa üzerine üç katlı lojman binası yaptırılacak. Şile Orman İşletmesi, bu bina yapımları karşılığında Şile, Hacıkasım Mahallesi Üsküdar Caddesindeki 2 bin 220 metrekare arsayı ve üzerindeki binayı trampa edecek.

Yapılan açıklamalara göre tahmini bedeli 2 milyon 548 bin 599 TL olan ihalenin geçici teminatını, ihaleye katılacak olanların kendi belirleyecekleri fiyat üzerinden yüzde 10dan az olmamak şartı ile ilgili bankalara yatıracak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gereken ihale, Fatih Ormanı Kampüsü 1 Nolu İdare Binasında 5 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın!


Geri Dön