04 / 05 / 2024

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.



"ÇOK BÜYÜK AFET YAŞANMIŞ"

AK Parti Türkeli İl Genel Meclis Üyesi Nihat Demircan, 8 Nisan’da Türkeli’nin Sarmaşık köyü Çolakoğlu mahallesinde yaşanan heyelanın boyutunu gösterdi. Demircan, “Sarmaşık köyü Çolakoğlu Mahallesi'ndeki heyelan bölgesindeyiz. Gerçekten çok büyük bir afet olmuş burada, 7-8 ev kullanılamaz hale gelmiş. AFAD ekipleri inceledi, rapor hazırlanıyor. Görmüş olduğunuz gibi çok büyük bir afet olmuş. Allah kolaylıklar versin. Geçen yıldan bu yana bu afetlerle imtihan oluyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Gördüğünüz gibi evlerin durumu çok kötü” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön