04 / 05 / 2024

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.



"HEYELAN DEVAM EDİYOR"

Demircan, yaptığı açıklamada, heyelanın halen devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

Bölgeye giderek incelemelerde bulunduk. 7-8 ev şuanda kullanılamaz durumda. Halen bölgede heyelan devam etmekte. AFAD ekipleri gelerek olay yerinde inceleme yaptı, rapor hazırlık sürecinde. Rapor hazırlanmasının ardından çıkacak sonuca göre biz de değerlendirme yapacağız. Aynı zamanda bu bölgeye ulaşılan yollar da büyük hasar söz konusu. AFAD ekiplerinden çıkacak rapora göre bizler de hareket ederek, bölgedeki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için elimizden geleni yapacağız. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön