28 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 5.1 milyar TL'lik 25 bin 601 adet devre mülk satıldı!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 5.1 milyar TL'lik 25 bin 601 adet devre mülk satıldı!

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi kapsamında gerçekleştirilen satış rakamlarını açıkladı. İşte o rakamlar...



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin güncel satış bilgisi hakkında açıklama yaptı.

Kızılbük GYO, Marmaris'te yer alan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde 1 Ocak 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında 7 bin 728 adet devre mülkün satışının yapıldığını, bu satışlardan 2 milyar 657 milyon 727 bin 529 TL ön satış cirosu elde edildiğini açıkladı. 

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde bugüne kadar toplam 25 bin 601 adet devre mülk satşı gerçekleştirildi ve sözleşmeleri yapıldı. Gerçekleştirilen devre mülk satışları kapsamında, toplam KDV hariç 5 milyar 122 milyon 001 bin 090 TL ön satış cirosu elde edildi. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort ta bugüne kadar 5.1 milyar TL lik 25 bin 601 adet devre mülk satıldı!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 73 dönümlük arsada 4 etap olarak hayata geçiriliyor. Projenin 7 seneye yayılan bir süreçte tamamlanmalası hedefleniyor. Kızılbük devre mülk projesinde, çeşitli büyüklüklere sahip devre mülkler, 5 yıldızlı ve 205 oda kapasiteli resort otelin yanı sıra pek çok farklı sosyal alan bulunuyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kızılbük GYO tarafından Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED olumlu kararının iptal edilmesi davası ile ilgili bir son dakika gelişmesi de paylaşılmıştı. 

Aktarılan son dakika detaylarına göre; söz konusu proje için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesi 2023/643 Esas Sayılı dosyası ile ÇED olumlu kararının iptali için dava açılmıştı. 

Muğla 3. İdare Mahkemesi tarafından, ÇED raporunda yapılması planlanan projenin çevreye olası etkilerinin irdelendiği ve yürürlükteki mevzuata göre bir eksiklik bulunmadığının altı çizildi. Aynı zamanda, ÇED raporunun yeterli ve uygun olduğu, yapılan incelemelerin, hesaplamaların ve değerlendirmelerin yeterli düzeyde veri, bilgi ve belgeye dayandırıldığı, projenin alanda yapılacak diğer projelerle beraber aktif olması durumunda çevreye olabilecek kümülatif etkilerinin kapsamlı bir şekilde incelendiği ve çevreye olabilecek olumsuz etkilerin minimize edilmesi için gerekli tedbirlerin raporda olduğu hususunun bilirkişi raporu ile sabit olduğunun görülmesi gerekçesiyle, dava konusu işlemde hukuka aykırılık bulunmadığı sonucuna varılarak davanın reddine karar verildi.

Sinpaş Kızılbük Thermal projesinin ÇED raporu yeterli ve uygun bulundu!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta 4.8 milyar TL'lik ön satış yapıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!


Geri Dön