20 / 05 / 2024

Siz de eşinizi, dostunuzu bu bankaya davet edin 300 TL kazanın! Yapmanız gereken çok basit, son tarih 31 Mart!

Siz de eşinizi, dostunuzu bu bankaya davet edin 300 TL kazanın! Yapmanız gereken çok basit, son tarih 31 Mart!

Eşinizi, dostunuzu bu bankaya davet ederek 300 TL kazanın! İstediğiniz kadar yakınınızı davet ederek 300 TL kazanabileceğiniz haberimizin detayları...



Siz de eşinizi, dostunuzu bu bankaya davet edin 300 TL kazanın! Yapmanız gereken çok basit, son tarih 31 Mart!

300 TL Kazanılan Kampanyanın Koşulları

  • Yakınlarınız size özel referans kodu ile Yapı Kredi Mobil'den müşteri olduktan sonraki 30 gün içerisinde Yapı Kredi kredi kartı ya da banka kartından tek seferde en az 250 TL harcama yapar ya da faturalarına Otomatik Ödeme Talimatı verir ve talimat ile en az bir faturasını öderse, hem siz hem de yakınınız için 250 TL ek puan kazanırsınız.
  • Puan ödüllendirmeleri için yakınınızın size özel referans kodu ile müşteri olduğu anda ve yukarıda belirtilen işlemlerden en az birini gerçekleştirdiği anda, kullanıma açık bir Yapı Kredi kredi kartı veya banka kartınızın olması gerekmektedir.
  • Kazanılan puanlar, hak edildikten sonraki yedi gün içinde uygun kartınıza yüklenecektir. Dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahildir ancak ek kart ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Kazanılan puanlar öncelikle bireysel kredi kartına yüklenir. Ancak açık kredi kartınız yoksa, puanlar bireysel TLcard'a yüklenebilir.
  • Puan kazanımı için kullanıma açık bir Yapı Kredi kredi kartı veya banka kartınızın olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, puanlar yalnızca bireysel kredi kartına ya da bireysel TLcard'a yüklenecektir.
  • Yapı Kredi, kampanyanın koşullarını dilediği zaman değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Faiz oranı terimi bu banka sayesinde tarih oluyor! İşte yeni uygulamayı duyuran bankanın kredi detayları...

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Bu parayı hemen alın!

İş Bankası durdu durdu bomba gibi bir kampanya patlattı! Tüm bankalar sus pus oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön