19 / 05 / 2024

Siz yiyip için hesabı banka ödesin! O banka 300 TL para iadesi yapacak: Almak için son günler!

Siz yiyip için hesabı banka ödesin! O banka 300 TL para iadesi yapacak: Almak için son günler!

İş Bankası, müşterilerine restoran harcamaları yaparken ödüllendirme sunuyor detaylar haberimizde !!



 

İş Bankası Restoran Harcamalarında 300 TL Maxipuan Kazandıran Teklifi

İŞ BANKASI MAXİMUM KART SAHİPLERİNE ÖZEL RESTORAN HARCAMALARI ÖDÜLLENDİRMESİ

İş Bankası, müşterilerine restoran harcamalarında ödüllendirme sunuyor. Maximum kart sahipleri, 31 Ocak tarihine kadar yapacakları tek seferde 300 TL ve üzeri ilk restoran harcaması sonrasındaki farklı günlerde gerçekleştirecekleri her 300 TL ve üzeri harcama için 30 TL, toplamda ise 300 TL maxipuan kazanabilecekler. 

Bu ödüllendirme, İş Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden katılım sağlamak suretiyle değerlendirilecektir. Maximum mobil uygulama ya da İşcep uygulaması içerisinde yer alan "Kampanyalar" bölümü üzerinden ilgili kampanyaya gelerek katılım sağlamak gerekmektedir. Alışveriş yapmadan önce ya da sonra katılım sağlanabilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön