29 / 04 / 2024

Skoda Superb’ye akıllara zarar zam! Tam 185 bin 538 TL zamlandı!

Skoda Superb’ye akıllara zarar zam! Tam 185 bin 538 TL zamlandı!

Skoda hayranlarına kötü bir haber geldi. Skoda, son yaptığı duyuruda Superb’ye tamı tamına 185 bin 538 TL zam geldiğini açıkladı.



Dayanıklılığı, teknolojisi, performansı ve konforuyla her zaman ön plana çıkan Skoda Superb, temmuz ayı kapsamında tam 185 bin 538 TL zamlandı. Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyat listelerini güncelledi ve Superb modeline de zam yaptığını açıkladı.

Bu otomobil, geçmişinden gelen güçlü mirastan aldığı ilham ile zamanın ötesinde çizgileri ve DNA’yı ruhunda taşıyor. Coupé formlu dizaynın ön plana çıkan keskin yüzeyler ve karakteristik hatlar ile bir araya gelmesi, olağanüstü dengeli, anlamlı ve duyguları harekete geçiren bir araç oluşturuyor.

Skoda Superb’ye akıllara zarar zam! Tam 185 bin 538 TL zamlandı!

ÖZEL HİSSETTİRMEKTE SINIR TANIMAYAN YOL ARKADAŞI

En yüksek seviyedeki konfor ve keyif için Škoda Superb, ince düşünülmüş akıllı ayrıntılar ile yolcuların her ihtiyacına dönük çözümleri ortaya koyuyor. Marka felsefesi olan Simply Clever, kullanıcılar için en iyisini dizayn etmek ve en pratik formuyla sunmaktan taviz vermemesi konusunda Skoda’ya daima ışık tutuyor.

Peki, Skoda Superb modelinin temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte Skoda Superb modeli ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön