30 / 04 / 2024

Skytech TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Skytech TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu günlerde fiyat performans ürünleri en çok satılan cihazlar oluyor. Bir fiyat performans ürünü de Skytech ST-5030US 50" TV Peki Skytech ST-5030US 50" TV fiyatı nerede? ne kadar?



Kaliteli televizyonlarıyla öne çıkan Skytech markasına ait ST- 5030US modeli, rutin işlerinizin rehavetine keyifli molalar vermenize olanak tanır.  Cihaz, izleyeceğiz içerikleri, ileri düzeyde ve etkili bir sistem ile sunmaya yardımcı dizayn inceliklerine sahiptir. Skytech ST-5030US 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV, uzun süreli kullanımlara uygun olarak kaliteli parçalardan seçilerek imal edilir. Bu televizyon; ekran boyutu, grafik özellikleri ve kalitesi ile size güzel bir deneyim sunar.

Skytech TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Skytech ST-5030US Özellikleri

Skytech ST-5030US özellikleri, kullanımda fark oluşturan detaylarla çeşitlenir. Bu ürün LED teknolojisiyle imal edilir. Üründe, gelişmiş renk kontrastı vardır. Bu nedenle gerçekçi ve detaylı bir seyir sunar. Sinematik görüş açısına sahip olması da ürünü öne çıkaran fonksiyonlardan biridir. Skytech 127 Ekran TV modeli, 
Ultra 4K fomksiyonu ile HD olmayan içeriklerin çözünürlülüğünü yükseltip renk dengesini değiştirerek en yüksek kalitede görünmesini sağlar.

 

ST-5030US modelinin  özellikleri arasında cihazın arka tarafında yer alan çeşitli bağlantı çıkışları da bulunur. Bu çıkışlar aracılığı ile televizyona, kulaklık ve klavye gibi aparatlar  takılabilir. Televizyonda çocuk kilidi de bulunur. Bu modelde zaman ayarı özelliği mevcuttur. Dilediğiniz saat dilimini ayarlayarak cihazın otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. Peki Skytech ST-5030US 50" TV fiyatı nerede? ne kadar?

 


Geri Dön