09 / 05 / 2024

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül'de!

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül'de!

Soft Yapı imzası taşıyan Soft Şile projesinde satışlar devam ediyor. Toplam 22 adet villanın bulunduğu Soft Şile'de fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Peki Soft Şile projesinde hangi tip daire tiplerine yer veriliyor? Soft Yapı Soft Şile projesinde en düşük ve en yüksek konut fiyatı kaç TL? Soft Şile projesinde ödemeler nasıl oluyor? Soft Şile projesinin teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların cevapları...

Kente olan yakınlığı ve doğanın kalbindeki konumuyla dikkat çeken Soft Yapı Soft Şile projesinde 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Paylaşılan detaylara göre, 6 bin metrekarelik peyzaj alanının da bulunduğu Soft Şile projesi konumuyla da dikkat çekiyor. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, söz konusu proje İstanbul'un kuzey penceresi Şile'de Çayırbaşı mevkiinde yükseliyor. 

Soft Şile de 10.9 milyon TL ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül de!

Soft Şile projesinde yer alan konutların fiyatları 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor, 15 milyon 900 bin TL'ye kadar çıkıyor. Ayrıca proje kapsamındaki villalar için kredi kullanılabiliyor.

Verilen bilgilere Soft Şile'de yer alan vilların 14 tanesinde özel havuz yer alıyor. Soft Şile'deki villalarda 150 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteren bahçe alanları da bulunuyor.

Proje Şile merkeze ve Şile Yeryüzü Pazarına 10 dakika, Ağva'ya ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Satışların devam ettiği projede kapalı otopark ve akıllı ev sistemleri de bulunuyor.

Soft Şile projesinde yer alan villaların teslimlerinin Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Web: http://softsile.com/

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!


Geri Dön