12 / 05 / 2024

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.



Yapılan açıklamaya göre ŞOK Marketler'in cirosu ise 2022 yılının ilk 9 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 99 oranında artarak 40,6 milyar TL oldu.

9 ayda 894 yeni mağaza 6 depo açıldı

Şirketten yapılan açıklamada konuyla ilgili değerlendirmelerine yer verilen ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, finansal anlamda başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını söyledi. Demirel, mağaza sayısını 10 binin üzerine çıkarmış olmanın gururunu yaşarken bir yandan da ilk 9 ayda Van, Nevşehir, Aydın, Malatya, Bandırma ve Çatalca’da olmak üzere 6 yeni depo daha açarak hizmet ağlarını genişlettiklerini ifade etti.

cepte ŞOK uygulaması büyüyor

e-ticaret ve dijitalleşmeye önem verdiklerini dile getiren Demirel, "Müşterilerimizin büyük ilgi gösterdiği online ticaret uygulamamız Cepte ŞOK ile online alışverişi tercih eden müşterilerimize market fiyatlarıyla eve ücretsiz teslimat hizmeti sunuyoruz" diye konuştu. Türkiye’nin dört bir yanında süren yatırımlar ve mümkün olan en uygun seviyede tutulan fiyatlarla hem müşterilere hem de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını kaydeden Demirel, son çeyrekte de yatırım ve istihdamı artırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Üç büyük zincirde yarış devam ediyor. Hangisinin kaç marketi var?

 


Geri Dön