17 / 05 / 2024

Son dakika! Teknoloji tutkunlarına güzel haber! O karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika! Teknoloji tutkunlarına güzel haber! O karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Akıllı telefon ithalatında gözetim uygulaması kapsamında belirlenen taban fiyat limitine zam kararı iptal edildi. İşte detaylar...



Fakat düzenleme yürürlükten kaldırıldığı için, ithal akıllı cep telefonlarına ilave olarak bir vergi uygulanmayacak ve fiyatlarda artış meydana gelmeyecek.

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan İthalatta Gözetim Uygulanması ile İlgili Tebliğ 28 Şubat 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Söz konusu ebliğ ile birlikte 30 Mart tarihi itibarıyla ithal akıllı cep telefonlarında adet başına birim gümrük kıymeti 200 dolardan 350 dolara yükseltilmiş olacaktı.

ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR

Öte yandan, asgari ücrete ara zam yapılacak mı sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ederken, en düşük emekli aylıklarının 7 bin 500 liraya yükselmesinin ardından tüm dikkatler asgari ücrete yapılması beklenen ara zamma yöneldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili bir duyuru yaparak asgari ücrete ara zam yapılacağını ifade etti.

Son dakika! Teknoloji tutkunlarına güzel haber! O karar Resmi Gazete de yayımlandı!

BAKAN BİLGİN'DEN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i AK Parti'de kabul edeceği öğrenilirken, asgari ücrete zam olacak mı sorusuna cevap veren Bakan Vedat Bilgin, "Asgari ücrete zam temmuz ayında zam yapılacak" dedi.

Milyonlarca çalışana müjde! Asgari ücrete zam geliyor! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

SGK’dan çalışanlara peş peşe büyük jest! Bu kişilere toplu para ödenecek! Bu parayı hemen alın!

Altında her tahmini doğru çıkan uzman isimden çok heyecanlandıran tahmin!


Geri Dön