26 / 06 / 2024

Son Dakika! AKP’den EYT açıklaması geldi!

Son Dakika! AKP’den EYT açıklaması geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) vatandaşlar bu konuda yapılan her haberi merakla takip ediyor. Peki EYT’deki son durum ne? İşte detaylar!



Emeklilikte Yaşa Takılanlar(EYT)’de son durumun ne olduğunu binlerce vatandaşlar araştırıyor. EYT’nin ne zaman çıkacağı emeklilik için gün sayan kişilerin gündeminde yer alıyor.

Son Dakika! AKP’den EYT açıklaması geldi!

Emeklilik için gün sayan kişiler EYT hakkındaki tarafından takip ediliyor. Meclis'in 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden sonra çalışmalarına ara vermesi ile EYT yasası hakkındaki görüşmeler de askıya alınmıştı. Meclis yarın yeniden açılıyor. Bu konuda da AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, EYT ile ilgili açıklamalar yaptı.

İşte haberin ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön