28 / 04 / 2024

Son dakika altın fiyatları dibe vurdu! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın, tam altın kaç lira?

Son dakika altın fiyatları dibe vurdu! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın, tam altın kaç lira?

Altın fiyatları bugün düşüşe geçerek son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın almak için doğru zaman mı, gram altın ne kadar? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları



Bugün güncel altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından araştırlıyor. Kapalıçarşı'daki altın fiyatları sabahın  erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor.

Altının ons fiyatı saat 18:03 itibariyle 1895 dolara gerilerken gram altın 910 liraya düştü. Altın fiyatlarındaki bu düşüş son bir ayın en dip seviyeleri olarak kayda geçti.

Peki son dakika altın fiyatları ne kadar? 25 Nisan 2022 gram altın kaç lira oldu? Çeyrek altın kaç TL? Tam altın, yarım altın, gremse altın, Ata altın, cumhuriyet altını kaç lira? İşte 25 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön