14 / 05 / 2024

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 



Son dakika: Bakan Nebati den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

BAKAN NEBATİ'DEN TÜM MARKETLERE ÇAĞRI

Zincir marketlerin sabit fiyat uygulamasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Bakan Nebati, "Tüm işletmeler benzer uygulamayı hayata geçirsin, sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" çağrısında bulunarak "Enflasyon OVP tahminlerinin altında, hızlı düşüşün devam edeceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

HANGİ MARKETLER FİYAT SABİTLEMESİ YAPTI?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere kabine üyelerinden gelen art arda açıklamalar, Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden karşılık geldi.

Perakende sektörü, kabine üyelerinden gelen çağrılara cevap verdi. Bakan Nebati, katıldığı bir televizyon programında, gıda perakendecileriyle görüştüğünü ifade ederek, fiyat artışlarının artık makul kabul edilemeyeceğini söyledi. Nebati, gerek ulusal gerekse yerel marketlere fiyatların belli bir süre artırılmaması ya da sabitlenmesi noktasında çağrıda bulunarak "Biz her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu çağrıya karşılık verenler de oldu." dedi.

Zincir marketlerden peş peşe açıklama geldi. Bu kapsamda Migros, Carrefoursa, ŞOK ve Happy Center indirim ve fiyat sabitleme yarışına girdiler. 

Son dakika: Bakan Nebati den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

ŞOK MARKETLER OCAKTA FİYAT SABİTLEDİ!

Bu çağrılardan sonra yeni yılın ilk gününde ilk açıklama Şok Marketlerden geldi. Şok Marketler, ocak ayı süresince 1000 üründe fiyatlarını sabitlediğini belirtti. 

HAPPY CENTER DA KATILDI!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Perakende Komitesi Başkanı ve Happy Center Üst Yöneticisi (CEO) Yavuz Altun, zincir marketler olarak fiyatlarda indirime gittiklerini açıklamıştı.

MİGROS'TAN FİYAT SABİTLEME VE İNDİRİM KAMPANYASI!

Migros Markette ocak ayı boyunca en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyatları sabitlerken 3 bin üzerinde markalı üründe sürekli indirim yaptı. Migros'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin, enflasyonla mücadele kararlılığıyla yüzlerce temel üründe hem fiyatları sabitlediği hem de çok güçlü indirim kampanyaları başlattığı bildirirken, ocak ayı boyunca  deterjan, un, çay,yağ, şeker, bakliyat, çocuk bezi gibi en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyat sabitlemesine gidildi.

CARREFOURSA'DA YÜZDE 40'A VARAN İNDİRİMLER!

CarrefourSA da ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimler yapma kararı aldı. 

BİM'de 4 fiyat yüzlerce ürün! Kampanya başlıyor! Temizlik seti 79 TL, Borcam kase 19 TL! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'te Slazenger şişme mont 449 TL, blender set 419 TL, meyve sıkacağı 649 TL! ŞOK 7 Ocak 2023 fiyat listesi

Zincir marketler peş peşe indirim ve fiyat sabitleme yarışına girdiler! Yüzde 50'ye varan indirimler...


Geri Dön