05 / 05 / 2024

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu. İşte son dakika detayları...



NTV'de yer alan habere göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emekliye 2 bin Türk Lirası ikramiye ödemesi yapılacak.

EYT'lilerle beraber 15 milyon emekli zamlı bayram ikramiyesinden yararlanacak.  Ayrıca yine verilen detaylara göre, bayram ikramiyesinde artışa yönelik olan düzenleme Meclis'e sevk edilecek torba yasa teklifine de eklenecek. Söz konusu Teklifin yasalaşmasıyla 2 bin liralık ikramiye ilk bayramdan itibaren de geçerli olacak.

En düşük emekli aylığının artırılmasıyla ilgili de önemli açıklamalar yapan Mustafa Elitaş, 7 bin 500 TL altında 8 milyon 796 bin kişinin emekli aylığı aldığını duyurdu. 

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

"7 BİN 500 TL ÜZERİNDEKİ MAAŞLAR AYNI KALACAK"

Diğer bir taraftan"Diğer emeklilerin maaşlarında herhangi bir değişiklik olacak mı?" sorusunu da yanıtlayan Elitaş, 7 bin 500 Türk Lirası üzerinde maaş alan emeklilerin maaşlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Mustafa Elitaş, "En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olacak." diyerek, bu düzenlemeden SGK, Bağ-Kur ve EYT'den 7 bin 500 liranın altında emekli aylığı olanların da yararlanacağını söyledi.

Asgari ücrete son dakika zam müjdesi! Olası ücret tek tek hesaplandı! Hemen bakın!

En az 4 milyon emekliye son dakika zam müjdesi! Zamlı maaşlar işte tam da bu tarihte hesaplara yatacak! Hemen bakın!

Zamlı emekli maaşında tarih belli oldu! Tarihi duyan emekliler bayramı erken yaşadı!


Geri Dön