08 / 05 / 2024

Son dakika gelişmesi!  İstanbul'da ulaşım bu saatlerde tamamen ücretsiz olacak!.

Son dakika gelişmesi!  İstanbul'da ulaşım bu saatlerde tamamen ücretsiz olacak!.

Flaş açıklama İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar'dan geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar tüm İstanbul halkını yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklamada bulundu.



06.00-14.00 ARASINDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK!

Toplantı sonrası alınan kararları İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar açıkladı. İstanbul'da okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü 06.00 ila 14.00 saatleri arasında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini ve seferlerin artırılacağını duyuran Can Akın Çağlar, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Valiliği'ne ait birimler olarak, sorunsuz bir eğitim senesinin başlaması için gerekli tüm önlemleri aldık" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere huzurlu ve verimli bir eğitim yılı dileyen İBB Genel Sekreteri, "Önümüzdeki haftadan itibaren işe aracıyla giden ve çocuklarını özel araçlarıyla okula bırakan verilerin toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını öneriyoruz. Şantiye ve yol çalışmaları trafiğin yoğun olduğu saatlerde durdurulacak ve gece saatlerine kaydırılacak" dedi.


Geri Dön