16 / 05 / 2024

Son dakika! İstanbul'da dolar ve Euro fiyatları ilçeden ilçeye değişiyor! 

Son dakika! İstanbul'da dolar ve Euro fiyatları ilçeden ilçeye değişiyor! 

Farklı ilçelerde yer alan döviz bürolarında euro ve doların, alış ile satış fiyatlarını arasındaki fiyat değişimleri dikkatleri çekti. Aynı ilçelerde yer alan döviz bürolarında da farklılıklar yaşanıyor...



Prof. Dr. Natalya Ketenci, açıklamasının devamında, "Olağan dışı fiyat uygulamalarının piyasada negatif bir etki oluşturduğunu belirten Ketenci, Yatırımcılar arasında panik oluşuyor. Türkiye’de birkaç defa yaşadık Döviz arttığı zaman insanlar, yatırımcılar panikliyor" ifadelerine yer verdi ve bu durumda daha da yükselecek diye satın alınmaya başlandığını vurguladı. 

"Mesela 1.5 sene önce biliyoruz ki birçok insan kredi dahi almış, çünkü panik yaratıldı, doların fiyatı 30’a çıkacak diye. İnsanlar panik yapıp almaya başladı" diyen Ketenci, bu panik geçtikten sonra fiyatın düştüğüne, bugune kadar hiçbir zaman 30'a yükselmediğine dikkat çekti. 

Son dakika! İstanbul da dolar ve Euro fiyatları ilçeden ilçeye değişiyor! 

Döviz bürolarının bakkal gibi olması gerektiğini aktaran Ketenci, kontrol yapılmasının gerektiğini de vurgulayarak "Yani 100 metrede 70 kuruş fark varsa ya da bir yerde 19 lira bir yerde 26 liradan satılıyorsa demek ki yeterince kontrol mekanizmamız yok. Paniğe kapılmamak gerekiyor, herkes Dolar alıyor, ben de almalıyım gibi yapmamak gerekiyor" açıklamasında bulundu. 

Ketenci, soğukkanlı davranılması gerektiğinin altını çizerek, seçim sürecine dikkat çekti. "Mesela, Seçim döneminde belirsizlik oluşuyor. Yatırımcılar, durgun durabiliyor ya da biraz geri çekilebiliyor" diye konuşan Prof. Dr. Natalya Ketenci, vatandaşların her yerden bilgi alıp uygulamaması gerektiğini, spekülasyonların panik yarattığını belirtti. 

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Tarım Kredi indirimlerini peş peşe duyurdu! Ayçiçek yağı 135 TL'ye, süzme peynir 77 TL'ye düştü!

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!


Geri Dön