09 / 05 / 2024

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…



Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası

Bir kısmı yerinde diğer bir kısmı ise rezerv alanlarında başlatılan çalışma ile birlikte beş yıl içerisinde İstanbul’daki tüm riskli binaların risksiz konuma getirilecek amaçlanıyor.  Konuyla ilgili çalışmaların sürdürülmeye devam ettiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan riskli binaların sıfıra indirileceğini açıkladı.

Çiftçilere yeni müjdeler duyuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış töreninde çiftçilere yeni müjdeler verdi. Bu müjdeler şu şekilde:

  • Ahır, köy konağı ve özgün mimara sahip akıllı köy evleri yapılacak 
  • Afet alanlarında bulunan köy evlerinde hayatlarına devam edecek olan çiftçilere Ziraat Bankası aracılığıyla sıfır faizli kredi verilecek. Bu sayede hayvan ve yem alımları için destek sağlanacak.
  • Afet alanlarının dışında kalan bölgelerde de İlk evim kampanyası ile akıllı köylerden ev sahibi olabilme imkânı sağlanacak.
  • Köylerde yaşamını devam ettiren vatandaşların mevcut evleri yıkılan evlerin uygun sağlam evler dönüştürülmesi adına uygun şartlara sahip bir finansman sağlanacak.
  • Et ve süt fiyatlarında çözüm sunulabilmesi adına kırsal dönüşüm kapsamı içerisinde teşvikler verilecek.

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

İstanbullulara müjde üstüne müjde! Dönüşümde maliyetin yarısını devlet karşılayacak: Kira yardımı da 5 bin 250 TL oldu!

Yarısı bizden kampanyası nedir? Yarısı bizden kampanyası şartları nelerdir? Yarısı bizden kampanyası ne zaman başlayacak


Geri Dön