09 / 05 / 2024

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesi, detaylarıyla konforu ön planda tutuyor. 150 dönüm büyüklüğe sahip arazide yükselen Soytaş Foça projesi, 1 oda 1 salon villalardan meydana geliyor. 

Proje, sunduğu hizmetler, yazları püfür püfür, kışları ise ılıman iklimi ve eşsiz imkanlarıyla, Foça'da senenin her mevsiminde sağlık ve keyifle yaşam vadediyor. 

Senenin 365 gününü tatil gibi bir yaşam için hayata geçirilen Soytaş Foça, başucunda Ege'nin büyüleyici tabiatı ve alabildiğine uzanan koy manzarası ile dikkatleri çekiyor. 

Soytaş Foça projesi kompakt yaşam alanları, yeşillikler içindeki geniş ve ferah nbahçeleri, masmavi koyu, siteye özel plajı ve tüm sosyal imkanları ile ev sahiplerine dört mevsime uygun eşsiz bir villa yaşamı sunuyor. 

Soytaş Foça da teslimler Haziran 2023 te! 

Yüksek avantajlı bir yatırım fırsatı olan Soytaş Foça projesi, krediye uygun ve kişiye özel ödeme planı ile alıcılarını bekliyor. Kiralama ve satış desteği de sunulan Soytaş Foça projesinde konutların 2023 Haziran'da teslim edilmesi hedefleniyor. Projede hemen tapu fırsatı da sunuluyor. 

İzmir'de Eski Foça ile Yeni Foça arasında inşa edilen Soytaş Foça projesinde tam anlamıyla villa house'lar yer alıyor. Az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House'ların bulunduğu projede, kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Proje, Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika mesafede yükseliyor.

Web: http://soytasfoca.com/

Avrupa Konutları Ata projesiyle Küçükçekmece'ye 413 yeni konut geliyor!

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 


Geri Dön