28 / 04 / 2024

Soytaş Foça'da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Soytaş Foça'da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Soytaş Foça'da teslimler ve oturum başladı. Peki Soytaş Foça projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Soytaş Foça projesi, Soytaş Holding imzasıyla İzmir'de Eski Foça ile Yeni Foça arasında inşa ediliyor. Projede, konut satışları tüm hızıyla devam ederken, bir taraftan teslimler de yapıldı ve oturum başladı. 

Soytaş Foça projesinde yer alan villaların yüzde 60'ı ile yüzde 65'i satıldı. 

Soytaş Foça da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Soytaş Foça'da hepsi 1+1 şeklinde tasarlanan bahçe kullanımlı villalar yer alıyor. Projede az katlı konutlarla güvenlik ön planda tutulurken, doğayla iç içe bir yaşam sunuluyor. 

Hemen tapu teslim fırsatıyla satışa sunulan Soytaş Foça projesi, 150 dönümlük arazi üzerinde ve asırlık zeytin ağaçlarının gölgesi ile meşhur Foça otlarının kokularının arasında yükseliyor. 

Projede, kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi birçok sosyal alana yer veriliyor. 

Soytaş Foça da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Rahatlık ve konforu masmavi Foça koylarında konut sahiplerine sunacak olan proje, depreme karşı güvenli olmasıyla da ön plana çıkıyor. 

Soytaş Foça projesi konut sahiplerine, kompakt yaşam alanları, yeşillikler içindeki geniş ve ferah bahçeleri, masmavi koyu, siteye özel plajı ve tüm sosyal imkanları dört mevsime uygun eşsiz bir villa yaşamı vadediyor. 

Proje Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika mesafede bulunan proje, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika mesafede inşa ediliyor. 

Soytaş Foça da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

SOYTAŞ FOÇA TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Soytaş Foça projesinde konut fiyatları 5 milyon 430 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 9 milyon 550 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor.

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede  konut başlangıç fiyatları 5 milyon 430 bin TL'den başlıyor.

Firma bünyesinde ödeme kolaylı olarak projede,18 aya varan vade fırsatı sunuluyor. 

Web: http://soytasfoca.com/

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Trakpark Premium'da son 1 villa! Teslimler Kasım'da!

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!


Geri Dön