19 / 05 / 2024

SPK’dan dünyaca ünlü ABD’li bankaya şok ceza!

SPK’dan dünyaca ünlü ABD’li bankaya şok ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul'da yapılan bazı manipülatif işlemler yüzünden dünyaca ünlü JP Morgan'a para cezası kesti. SPK'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada cezaya "piyasa bozucu eylemler" gerekçe gösterildi.



Ziraat Yatırım Menkul Değerler AŞ, SPK'nin "Gayrimenkul Dışındaki Varlıkları Değerlemeye Yetkili Kuruluşlar" listesine; Lodos Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ ise "Makine ve Ekipmanları Değerlemeye Yetkili Kuruluşlar" listesine alındı.

Nar Kitle Fonlama Platformu AŞ'nin paya dayalı kitle fonlaması faaliyetinde bulunmak üzere, kurulca yetki verilen platformlar listesine alınma isteği olumlu karşılandı.

SPK’dan dünyaca ünlü ABD’li bankaya şok ceza!

İKİ FİRMANIN HALKA ARZI ONAYLANDI

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), "Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret AŞ" ile "Kayseri Şeker Fabrikası AŞ"nin halka arzına izin verdi.

SPK haftalık bültenine göre, kurul, Bien Yapı'nın 42,8 liradan, Kayseri Şeker'in ise 16,27 liradan halka arz başvuru talebi onaylandı.

Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 110 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımına izin verildi.

EYT, SSK ve Bağ-Kur maaş takvimi tek tek belli oldu!

BİM’de tüm ürünlerde indirim var! Karnıyarık tenceresi 230 TL’ye, servis tabağı 40 TL’ye, tatlı tabağı 90 TL’ye düştü!

ŞOK’ta bebek bezi 165 TL’ye bulaşık makinesi tableti 100 TL’ye, kâğıt havlu 39,50 TL’ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön