17 / 05 / 2024

SSK, Bağ-Kur 4A, 4B emeklilerine son dakika müjdesi! Emekli maaşına ek tam 3 bin TL hesaplara yatacak!

SSK, Bağ-Kur 4A, 4B emeklilerine son dakika müjdesi! Emekli maaşına ek tam 3 bin TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank, emekli müşterilerine özel büyük bir kampanya başlattı. Halkbank, yeni kampanyası kapsamında emeklilere tam 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya süresince bir kişinin asıl ve ek kartları ile beraber kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3 bin TL olacak.

  • İlk emekli maaşını Halkbank’tan alacak olan veya maaşını Halkbank’asına taşıyacak olan emekli müşterilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Paraf Mobil Uygulaması “size özel” bölümünden kampanyaya katılım sağlaması ya da "KATIL" yazıp 3404’e kısa mesaj göndermesi yeterli olacak.

  • 3 bin TL ParafPara kampanyasından yararlanmak isteyen emekli müşterilerin, emekli aylıklarını başka bir bankaya taşımaları durumunda, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecek.

SSK, Bağ-Kur 4A, 4B emeklilerine son dakika müjdesi! Emekli maaşına ek tam 3 bin TL hesaplara yatacak!

  • Kampanya katılımı, belirtilen SMS’in, banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu onay mesajının iletilmesinden sonra sağlanacak. 

  • Kampanya kapsamında yapılacak harcamaların mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekecek. Geçmişe yönelik işlemler kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

  • Kampanya katılım kapsamında gönderilecek kısa mesajın bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekecek.

  • Kampanyaya katılım kısa mesajı ücretsiz olacak. Bu doğrultuda, kampanyaya katılım sağlamak amacı ile gönderilecek kısa mesajın Turkcell, Vodafone ya da Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekecek. 

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Aile Bakanlığı müjdeyi resmen duyurdu! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!


Geri Dön