13 / 05 / 2024

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün kendilerinin konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıdıklarını belirterek, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin 'Bu benim işim değil, Türkiye'nin iç meselesidir' dediğini ve bu konuyu Anayasa Mahkemesi'ne getirdiklerini söyledi.

Kazım Ergün Anayasa Mahkemesi'nin de 'Benim işim değil, Meclis kanun çıkarmalı' dediğini kaydetti.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL ye kadar artacak! Hemen göz atın!

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 3. BİN 500 TÜRK LİRASI

TBMM Başkanlığına sunulan toplamda 57 maddelik torba kanunu ile 2 bin 500 Türk Lirası olan en düşük emekli aylığının  3 bin TL 'ye çıkartılmasını öngören madde değiştirilmiş ve  böyle ce en düşük emekli aylığı 3 bin 500 TL 'ye çıkartılmıştı.

Emekli maaşı hesaplamalarında şiddetli deprem! Maaşlara ne kadar zam gelecek? Kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması!

Emekliler artık ev değil sadece oda alabiliyor!

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!


Geri Dön