03 / 05 / 2024

Staj ve çıraklık mağdurları dikkat! Uzman isim flaş detayı açıkladı

Staj ve çıraklık mağdurları dikkat! Uzman isim flaş detayı açıkladı

EYT'ye ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. EYT'de başlangıç kapsamına alınmayan staj ve çıraklık sigortalısı için yeni bir düzenleme gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte tüm detaylar...



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi Mart ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in girişimleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde neticeye erişti. Böylece 2 milyon 250 bin EYT’li vatandaş emekli oldu ve ilk maaşlarını aldı. Şimdi ise staj ve çıraklık mağdurları seslerini duyurmak istiyor. 1 milyonun üzerinde vatandaşın bur grupta yer aldığı tahmin edilmekte.

Yaşanan bu mağduriyetin bir an evvel giderilmesini talep eden İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, gazetevatan.com’dan Yasin Arslan'a taleplerinin detaylarını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön