07 / 05 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.



KUMSALLI YÜZME HAVUZU VE ÖZEL PLAJI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri’nin kumsallı yüzme havuzu ve Konyaaltı sahilinde kendine ait bir plajı olduğunu kaydetti.

Tesisin kumsallı yüzme havuzu, farklı temalardaki havuzları ve aquaparklardan çocuk havuzlarına kadar pek çok ayrıcalık vaad ettiğini aktaran Elmas, Kadınlara özel yüzme havuzlarının her biri farklı büyüklükte olduğuna dikkat çekti.

Dalga havuzu, kapalı, sıcak ve soğuk su yüzme havuzu ile sonsuzluk ve zen havuzları gibi birçok aktivite alanı devre mülk alıcılarımızın tercihine sunduklarını belirten Elmas şu sözleri söyledi:

"Sur Yapı Tatil Evleri Antalya tesisinin, 32 bin metrekare bir ormanlık alana komşu olduğunu bildiren  Elmas, “Farklı uzunluklarda koşu ve yürüyüş parkur alanları bulunuyor. Komşularla birlikte hoş vakit geçirilebilecek orman alanı içerisinde planlanmış ortak alanlarla unutulmayacak tatilin kapıları aralanıyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ayrıca sağlıklı bir vücuda ve ruha sahip olmak için spor kulübü, fitness, yoga, pilates, voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo dersleri gibi aktiviteler yapmak mümkün.”

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?ANTALYA'YA YENİ BİR TURİZM BÖLGESİ KAZANDIRILDI

Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesiyle aynı zamanda Akdeniz’in incisi Antalya’ya yeni bir turizm bölgesi kazandırdıklarını açıkladı. Antalya’nın dört mevsim yaşayan iklimi nedeniyle doğanın verdiği bu eşsiz ayrıcalığı dört mevsim tatil formuyla devre mülk alıcısına sunulduğuna işaret eden Elmas, "Turizm sezonunun neredeyse yılın tamamına yayıldığı Antalya’da kış aylarında bile sıcaklık 10 ile 20 derece arasındadır. Bu eşsiz özelliği Antalya’ya Türkiye’nin ‘Turizm Başkenti’ unvanını kazandırıyor.” dedi.

SUR YAPI TATİL EVLERİNİN FİYATLARI

Vadeli ödeme planından yararlanmak isteyenler, toplam tutarın yüzde 35’ini peşin verdikten sonra kalan tutarı vade farksız 24 eşit taksitle ödeyebilecek. Devre mülk fiyatları, bulunduğu kata, cepheye, metrekareye ve seçilen tarihe göre değişkenlik gösterebiliyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da devre mülk tapusu, hissesi oranında ve satın alırken belirlediği tarih aralığındaki kullanım haklarıyla tümüyle kişinin kendisine ait oluyor.

Bu arada, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 1+1 evlerin dönem içi 1 haftalık devre mülk peşin başlangıç fiyatları ise şu şekilde:

Ocak 35 bin TL, şubat 44 bin TL, mart 51 bin TL, nisan 60 bin TL, mayıs 62 bin TL, haziran 80 bin TL, temmuz 100 bin TL, ağustos 100 bin TL, eylül 69 bin TL, ekim 65 bin TL, kasım 50 bin TL, aralık 35 bin TL.

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

Dekar Uskumruköy geliyor! Yeni proje!


Geri Dön