03 / 05 / 2024

SUV’un yeni gözdesi Renault Koleos: Hala zam gelmedi!

 SUV’un yeni gözdesi Renault Koleos: Hala zam gelmedi!

Fransız otomotiv devi Renault yeni SUV modellerinden Koleos yüksek konfor ve üstün sürüş deneyimi için tasarlan iç mekan ile baş döndürmeye devam ediyor. Renault Koleos’da Eylül ayında bir fiyat değişikliğine gidilmezken Ekim ayı için de Koleos için bir zam haberi gelmedi.



Fransa merkezli otomobil üreticisi Renault, birçok araç modelini Türkiye’de de satışa çıkarıyor. Otomobil modelleri ile yerel kullanıcılardan yoğun ilgi gören Renault’ta, farklı segmentlerde de araç modelleri bulunuyor. Bu kapsamda, ülkemizde de satışta olan yeni Koleos modeli, teknik özellikleriyle hayli dikkat çekiyor. Söz konusu araçta, eylül ve ekim ayı itibariyle fiyat değişikliği yapılmadı.

Yeniden tasarlanmış ön ızgara, geniş alt koruması, krom kaplama ön tampon ve Renault’nun özgün imzası C şeklindeki LED gündüz farlarıyla Koleos modeli tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Koleos modelinde iç mekan yüksek konfor ve üstün sürüş deneyimi için tasarlandı: Birinci sınıf malzeme ile birlikte krom kaplamalar, deri döşemeli, havalandırmalı ve ısıtmalı konforlu koltuklar yer alıyor.

Katlanır arka koltukları ve geniş diz mesafesiyle de Koleos tüm yolcular için konforlu bir deneyim sunar. Ayrıca bin 795 litreye kadar artan bagaj hacmi sayesinde geniş bir yükleme alanı sağlar.

HEM KONFORLU HEM DE ÜSTÜN SÜRÜŞ DENEYİMİ

Koleos'un 1.3 T Ce EDC 160 beygir motoru üst düzey tepkisi ve sessizliğiyle birlikte enerjik de bir sürüş deneyimi sunuyor. 7 ileri vitesli çift kavramalı olan otomatik EDC şanzımanı sayesinde ise esnek ve konforlu bir sürüş yaşatırken, yakıt tüketimini de her zaman minimum seviyede tutuyor.


Geri Dön