12 / 05 / 2024

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!



Nidakule Ataşehir, bir ofis projesinde görülebilecek en etkileşimli çalışma hayatını kullanıcılarına vadediyor. Projede, spor merkezi, büyük toplantı salonları, fuaye alanları, 230 kişilik konferans salonu, otel konforunda lobi alanı ve mağazalar yer alıyor. 

Nidakule Ataşehir, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi bölgesinde konumlanıyor. Proje, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne 800 metre, Palladium Tower'a 1,3 kilometre, E-5 Karayolu'na 1.4 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 18 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 45 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!  

A plus ofis projesi olarak hayata geçirilen Nidakule Ataşehir'de asma katlı dubleks ofislerin alanları 331 metrekare ile 526 metrekare, normal ofislerin alanları ise 134 metrekare ile 735 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kule ofisler, brüt 4,20 metrelik tavan yükseklikleriyle de ferah alan sunuyor. 

Nidakule Ataşehir'de kapalı otopark, fitness merkezi de yer alıyor. Kuzey ve Güney isimli iki yapıdan oluşan Nidakule Ataşehir projesi, hem dikey hem de yatay mimari ile tasarlandı. 

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul,  geçtiğimiz günlerde de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa sundu. Nidapark Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor ve toplam 130 adet konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde ofis satışlarının tümü tamamlandı. Satışlar ofis sahipleri aracılığıyla yapılıyor. 

Web: http://www.nidakuleatasehir.com/

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!


Geri Dön