06 / 05 / 2024

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Duyan inanamadı! Altında bunu boşa beklemeyin, olmayacak

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Duyan inanamadı! Altında bunu boşa beklemeyin, olmayacak

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş altını olanlar ya da altın almak isteyenler için flaş açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili o açıklamaları...



Medya Tava'da yer alan habere göre,  yaptığı açıklamada hem dolar hem de altın da ataklar olacağına değinen Memiş kur korumalı mevduattan çıkanlara da bazı yatırım tavsiyeleri verdi.

Yaptığı açıklamada doların 17.58 seviyesiyle 2022 yılının rekorunu kırması üzerine de bazı detaylar veren İslam Memiş altın için de yakın vadede 1200 TL yıl sonunda yani 5 ay sonra ise 1450 TL seviyelerinin görüleceğini kaydetti. İslam Memiş ayrıca yatırımcılar için altın alınacak uygun zamanı da söyledi.

Yaptığı açıklamada yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altının, dolar kuruna kıyasla biraz daha pozitif ve agresif yükselişini sürdüreceğini dile getiren İslam Memiş, altın yatırımcısına yaklaşık olarak 2 aydır gram altının 950 TL altına düşmeyeceğini söylediğini kaydetti.

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Duyan inanamadı! Altında bunu boşa beklemeyin, olmayacak

Bu konuda boşuna beklenmemesi gerektiğini ve gram altının 950 TL altına düşmeyeceğini bir defa daha yineleyen Piyasa Kahini İslam Memiş, gram altın düşmez, şu anda ons bazında son 1 yılda ciddi anlamda baskılanan bir ons altın olduğunu dile getirerek, İslam Memiş, merkez bankalarının bilerek ve isteyerek baskıladığını söyledi.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili yaptığı açıklamada gram altının hem dolardan hem de onstan destek bulduğu için her iki enstrümanın da baskılanmasının gram altının 980-990 lira aralığında dengelenmesini sağladığını kaydetti.

Memiş ayrıca her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Altında analistler tarih verdi: Bu günden önce elinizi çabuk tutun

Analistlerden 'sakın altın bozdurmayın uyarısı' : 1500 TL'ye uçacak

İslam Memiş açıkladı! Dolar ve Euro bozduracaklar yarını beklesin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön