03 / 05 / 2024

Analistlerden 'sakın altın bozdurmayın uyarısı' : 1500 TL'ye uçacak

Analistlerden 'sakın altın bozdurmayın uyarısı' : 1500 TL'ye uçacak

Analistler, vatandaşların altın bozdurma taleplerinin artmasının ardından açıklamada bulundu. Vatandaşların düşük fiyatlara kanmaması gerektiğini belirteren analistler, gram altının 1500 TL'ye oynayacağını düşündüklerini dile getirdi.



Dünya genelinde altın alanında önemli gelişmeler yaşanıyor. Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'dan altın ürünleri ithalatını yasaklamasının ardından altın fiyatlarında da yükselme bekleniyor. Ancak analistler altının düştüğü algısına kapılıp altınını bozdurmak isteyen vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. 

EN ÇOK ARAŞTIRILAN KONU OLDU 

Altın fiyatları günün en çok araştırılan konuşulanları arasında yerini aldı. Gelen bir son dakika haberine göre yatırımcıların gözü haftaya açıklanacak olan ABD Merkezi Bankası FED faiz kararında. Altın fiyatları son 5 haftada yatırımcısına kaydettirdi.

Analistler, yaptıkları açıklamasında gram altında 950 TL ve 900 TL alım fırsatının olduğunu duyurdu. Altın güne düşüşle başladıktan sonra gün ortasında ortalama 966 TL seviyesinde alıcı ile buluştu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön