05 / 05 / 2024

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika tahmini! Gören inanamadı! Gram altın 6 ayda...' Hemen siz de bakın!

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika tahmini! Gören inanamadı! Gram altın 6 ayda...' Hemen siz de bakın!

Gündemden düşmeyen altın fiyatlarında yaşanan düşüş ve yükselişten sonra yatırımcılar son dakika gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika altın tahmini geldi. İşte detaylar...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamalarda ons altındaki büyük düşüşe rağmen gram altının TL karşısında halen kazandırmayı sürdürmesinin sebebini açıkladı.

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş ten son dakika tahmini! Gören inanamadı! Gram altın 6 ayda... Hemen siz de bakın!

Yaptığı açıklamada bu hafta en fazla değer kaybeden enstrümanlar arasında altının ons fiyatı ve gümüşün ons fiyatı olduğunu söyleyen İslam Memiş, gram fiyatlarıyla ons fiyatlarını birbirinden ayırt ettiklerini söyledi.

Altının ons fiyatının 1738 dolar seviyesinde gümüşün ons fiyat ise 19,13 dolar seviyesinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, dolar tarafından yaşanan agresif yükselişler altın, gümüş gibi değerli madenlerin sert bir şekilde değer kaybetmesine sebep olduğunu dile getirerek, "1720 aşağıda destek seviyesi, 1770 ise yukarıda direnç seviyesi." dedi. 

Altında son dakika! Altın fiyatlarında neler oluyor? 1 gram bile altını olan hemen baksın! 25 Temmuz 2022 altın kuru...

İslam Memiş: Milyoner olduğunu bilmeyen insanlar var

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön