29 / 04 / 2024

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.



TAKI KÜLÜTÜRÜNÜ GÜMÜŞ OLARAK DEĞİŞTİRİN

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları kritik bir konuda uyardı. Altın alamayanlar vatandaşlara takı kültürünü gümüş olarak değiştirebileceklerini söyledi. İslam Memiş konu ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:  "Bizim geleneklerimizde altın takı kültürü var. Bu dönemde altın fiyatları yüksek olduğu için vatandaşların talebi gümüşe artmaya başladı.

 Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin diyen İslam Memiş ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Altın alamayan insanlar takı kültürünü gümüş olarak devam ettirebilir. Gümüş sikkeler takı kültürümüzün yok olmasını da önlemiş olacak. Yatırımcılar finansal piyasalarda gümüşe talep gösteriyor.

Takı kısmında ise daha yeni yeni talep oluşmaya başladı. Takı da altından gümüşe geçmek kolay bir süreç değil. Zaman içerisinde takı törenlerinde gümüş daha fazla tercih edilecektir" dedi.

Gümüş fiyatlarının nasıl olacağı konusunda ise tam olarak şu açıklamayı yaptı'': Gelecek yıllara baktığımızda gümüşte gram bazında ve ons bazınca ciddi yükselişler olacaktır. Gümüş de altın gibi uzun vadeli bir yatırım aracı. '' dedi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları 9 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön