02 / 05 / 2024

Tamer Kayaalp kimdir?

Tamer Kayaalp kimdir?

İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp, MHP Bayburt Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tamer Kayaalp kimdir? Tamer Kayaalp, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tamer Kayaalp..



Tamer Kayaalp kimdir?

Tamer Kayaalp, 1976 Bayburt doğumlu. İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "Cebeci Ortaokulu ve  Ankara  Lisesi’ni bitirdikten sonra sırası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde okuyup 1997 yılında mezun oldum.


Askerliğimi 2007-2008 yıllarında Şırnak –Uludere’de tamamladım. 1997 yılında kurduğumuz halen faal olan mimarlık, mühendislik, inşaat şirketimiz proje ve inşaat işlerimize devam etmekteyiz. Firmamız kuruluşundan bu yana bölgede yaklaşık 500 konut yapıp sahiplerine teslim etmiştir.


2005 yılında kurduğumuz eğitim öğretim şirketimiz ile önce anaokulu sonra kolejimizi açıp eğitim faaliyetlerimize de devam etmekteyiz. Avrupa Kültür Koleji ve Sultana Anaokulları’nın kurucu başkanlığını yürütmekteyim. Eğitim kurumlarımızda bugüne kadar yaklaşık 1800 öğrenci eğitim almış ebeveynleri ile sıcak temasımız olmuştur. KTÜ’deki öğrenci derneği ve üniversite teşkilatında başlayan teşkilat görevlerime daha sonra Selçuk Üniversitesi teşkilatı ve Konya Ülkü Ocağı’nda devam ettim.


2006-2009 yılları arasında MHP Ankara İl Yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2011 genel seçimlerinde MHP Bayburt milletvekilliği aday adayı oldum. Evli ve 3 kız çocuk babasıyım.


Boş zamanlarımda; tarihi ve mesleki konularda kitaplar okumayı, yurt içi ve yurt dışı kültürel seyahatler yaparak kendimi geliştirmeyi tercih ederim.


2014 yerel seçimlerinde partimize hizmet edebilmek adına Yenimahalle belediye başkanlığına aday adaylığımı 27/03/2013 tarihinde MHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda açıklamış bulunmaktayım."










Geri Dön