15 / 05 / 2024

Tamer Kayaalp kim

Tamer Kayaalp kim

İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp, MHP Bayburt Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tamer Kayaalp kimdir? Tamer Kayaalp, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tamer Kayaalp..

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Apartmana kesilen cezayı kim öder? 

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?" sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Tamer Kayaalp kimdir?

İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp, MHP Bayburt Milletvekili Adayı oldu. Peki, Tamer Kayaalp kimdir? Tamer Kayaalp, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tamer Kayaalp..

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Tamer Kayaalp kim Haberi

Tamer Kayaalp kim

Tamer Kayaalp kimdir?

Tamer Kayaalp, 1976 Bayburt doğumlu. İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "Cebeci Ortaokulu ve Ankara Lisesi’ni bitirdikten sonra sırası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde okuyup 1997 yılında mezun oldum.


Askerliğimi 2007-2008 yıllarında Şırnak –Uludere’de tamamladım. 1997 yılında kurduğumuz halen faal olan mimarlık, mühendislik, inşaat şirketimiz proje ve inşaat işlerimize devam etmekteyiz. Firmamız kuruluşundan bu yana bölgede yaklaşık 500 konut yapıp sahiplerine teslim etmiştir.


2005 yılında kurduğumuz eğitim öğretim şirketimiz ile önce anaokulu sonra kolejimizi açıp eğitim faaliyetlerimize de devam etmekteyiz. Avrupa Kültür Koleji ve Sultana Anaokulları’nın kurucu başkanlığını yürütmekteyim. Eğitim kurumlarımızda bugüne kadar yaklaşık 1800 öğrenci eğitim almış ebeveynleri ile sıcak temasımız olmuştur. KTÜ’deki öğrenci derneği ve üniversite teşkilatında başlayan teşkilat görevlerime...